توضیحاتی در مورد دوره های MCT,MOS,MCP,MCSE و باقی دوره های مایکروسافت و همچنین معرفی دوره های شبکه و راهنمایی برای اخذ این مدارک بین الملی

نوشته شده توسط:تالب افلفب | ۰ دیدگاه

عنوان : آشنایی با شبکه و معرفی دوره های بین المللی مهندسی شبکه و شرایط مورد نیاز برای شرکت در این دوره ها و گرفتن مدارک بین المللی شبکه و مایکروسافت

آموزش مایکروسافت 

نسل جدید مدارک آموزش مایکروسافت

با ارائه win8 , Server 2012 و نگاه ویژه مایکروسافت در این نسل از سیستم عاملهایش به تکنولوژیهای نوینی همچون Virtualization و Cloud ،نیاز مبرم به متخصصین مسلط و آشنا به تکنولوژیهای موجود در این سیستم عاملها هر روز بیشتر خواهد شد و برای همگام شدن و عقب نماندن از گردونه رقابت در دنیای IT ، متخصصینی که در این زمینه فعالیت میکنند یا قصد ورود به این حوزه را دارند میبایست بی درنگ دانش مورد نیاز را کسب نموده و سطح علمی و توان اجرایی خود را ارتقاء بخشند. شرکت مایکروسافت دو مدرک آموزش مایکروسافت جدید به نامهای MCSE 2012 , MCSA 2012 طراحی و ارائه نموده است تا مبین سطح علمی و توان فنی متخصصین IT به منظور طراحی، پیکربندی ، مدیریت و پشتیبانی شبکه های کامپیوتری مبتنی بر Win8 , Server 2012 باشد. دو اصطلاح MCSE,MCSA در مدارک جدید مایکروسافت ، کوتاه شده عبارات زیر می باشند.

MCSA :Microsoft Certified Solutions Associate MCSE :Microsoft Certified Solutions Expert

مدرک MCSA 2012
برای بدست آوردن این مدرک، داوطلب میبایست در سه آزمون زیر موفقیت کسب نماید.

70-410 - Installing and Configuring Windows Server 2012 70-411 - Administering Windows Server 2012 70-412 - Configuring Advanced Windows Server 2012 Services

متخصصینی که هر یک از مدارک آموزش مایکروسافت زیر را دارا باشند میتوانند به جای سه آزمون بالا ، با یک آزمون ارتقاء (417-70) مدرک MCSA 2012 را بدست آورند.

MCSA: Windows Server 2008 = MCITP Server Admin 2008 or MCITP Enterprise Admin 2008 MCITP: Virtualization Administrator MCITP: Enterprise Messaging Administrator MCITP: Lync Server Administrator MCITP: SharePoint Administrator MCITP: Enterprise Desktop Administrator

مدرک : MCSE 2012
پس از کسب مدرک MCSA 2012 ،دارندگان این مدرک میبایست در دو آزمون زیر نیز موفق بوده تا به عنوان MCSE 2012 نائل گردند.

MCSA: Windows Server 2012 (Prerequisite) 70-413 - Designing and Implementing a Server Infrastructure 70-414 - Implementing an Advanced Server Infrastructure


امروزه درصد بالایی از کامپیوترهای مورد استفاده در دنیا از سیستم های عامل مایکروسافت استفاده می کنند. در ایران نیز سازمان ها و شرکت و ادارات دولتی از سیستم عامل های مایکروسافت بعنوان کلاینت و سرور استفاده می کنند.مدیران شبکه این واحدها به منظور نصب وراه اندازی ،مدیریت ،ارائه سرویس های کاربردی ودسترسی از راه دور و پیاده سازی قابلیت های نوین این محصولات لازم هست که آموزش های کاربردی در این زمینه داشته باشند.شرکت مایکروسافت مدارک مختلف جهت آماده سازی مدیران شبکه طراحی وارائه کرده است.از جمله آنها می توان به مدارک MCTS ,MCSA,MCSE,MCITP اشاره نمود.عصرشبکه به عنوان قوی ترین مرکز آموزش دوره های تخصصی،تمامی دوره های آموزشی شرکت مایکروسافت را به صورت استاندارد وکاربردی ارائه می نماید.دوره های استاندارد براساس سیلابس اصلی مایکروسافت ارائه می شود ،درحالیکه دوره های کاربردی توسط کارشناسان عصر شبکه طوری طراحی می شوند که دانشجویان با هدف هزینه کمتر و زمان کوتاهتر بتوانند تخصص لازم برای حضور قوی ومحکم در بازار کار کسب نمایند.
مدارک تخصصی شبکه های مایکروسافت همچون MCITP,MCSE از سری دوره های Expert و MCSA از سری دوره های Associate مایکروسافت می باشد.
(بر اسال تقسیم بندی جدیددوره های مایکروسافت) این مدارک نشانگرمهارت فرد در بکارگیری و مدیریت سیستم عامل های مایکروسافت همچنین محصولات دیگر نظیر SQL Server و Exchange server می باشد.ضمینه های شغلی زیر بیشترین کاربرد را برای دارندگان این مدارک خواهند داشت:


- مديريت سيستمها و شبکه های گسترده - مدیریت سیستمهای IT
- مديريت امنيت شبکه های گسترده - معماری سيستمها و شبکه
- مديريت شبکه

بعنوان یک متخصص IT شما دو اعتبار نامه مختلف برای کسب مهارت در سیستمهای ویندوز ۲۰۰۰ و XP می‌توانید کسب کنید. یکی MCSA و دیگری MCSE و این شما هستید که باید تصمیم بگیرید کدام یک با شغل شما همخوانی بیشتری دارد.از جمله دوره هایی که در آینده میتواند آینده شغلی و مالی شما را تامین کند دوره هایی مانند همین آموزش مایکروسافت و یا دوره آموزش شبکه میباشد که میتوانید بنا بر علاقه خود هر کدام از آنها را انتخاب کنید و از نکات درگر این مشاغل می توان به وجه بین المللی این دوره ها اشاره کرد.مایکروسافت پیشنهاد می‌کند اگر شما مسئول مدیریت، نگهداری و عیب‌یابی یک سیستم هستید و ۶ تا ۱۲ ماه سابقه کار در این زمینه را دارید مدرک MCSA را انتخاب کنید و اگر وظیفه شما برنامه‌ریزی، طراحی و اجرای سیستمها است و دارای حداقل یک سال سابقه کار در این زمینه هستید MCSE را انتخاب کنید.

ExchangeServer چیست؟

یکی از بزرگترین برنامه های مایکروسافت و بخشی از خط تولید Microsoft Server است که امکان ارسال ، دریافت و مدیریت Email ، تماس ها ، تقویم را فراهم می‌کند .

از جمله کاربردهای فراوان Exchange Server قابلیت راه اندازی Public Folder به منظور به اشتراک گذاری ایمیل‌های دریافت و ارسال شده توسط کابران است.

همانطور که از اسمش پیداست این برنامه یک سرور است و طبیعتا برای اتصال و استفاده از آن باید از یک قسمت دیگه به عنوان کلاینت استفاده کرد.

از جمله نکات قابل توجه در این برنامه میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

1. امنیت درمقابل هرزنامه ها و ویروس ها ( Viruses & Spams) : در نسخه 2007 و بعد این برنامه امکانات درونی مقابله با هرزنامه ها یا اسپم ها و ابزار های ضد ویروس یا همون Anti-virus و همچنین ابزار قوی ف ی ل ت ر ی ن گ و بررسی همزمان چند دستگاه موجود می باشد .

2. محرمانگی تبادل نامه های الکترونیکی ( Privacy) : با استفاده از توابع قدرتمند رمز نگاری استفاده شده در تبادل نامه های الکترونیکی از جمله استفاده از ساختار PKI تبادل نامه های داخلی و نامه های الکترونیکی از طریق اینترنت، محرمانگی نامه های تبادل شده را حفظ می کند.

3. سیستم واحد تبادل نامه ها ( Unified Messaging ) :سیستم واحد تبادل نامه ها، امکان دریافت انواع مختلف پیغام مانند فاکس، نامه های صوتی و همچنین امکانات جدیدی چون دریافت پیغام های صوتی بوسیله تلفن معمولی را می دهد.

4. بازدهی کار گروهی و کارایی Performance & Team Work) : امکانات توسعه یافته کار با تقویم ها، کار در خارج از شرکت، سفارش منابع و تنظیم فهرست قرارهای ملاقات، کار گروهی را آسان می کند و بازده کار گروه را بالا می برد.

5. تبادل نامه ها از طریق اینترنت : از هر کامپیوتری از هر جا می توان از طریق اینترنت بکمک رابط کاربری بسیار مجهز و مشابه Outlook به صندوق پستی خود دسترسی داشته باشید. تمامی امکانات موجود در Outlook از جمله، تقویم، یادداشت ها، تکالیف، قرار ملاقات ها، زمان بندی تکالیف، کارت های ویزیت و… در دسترس شما می باشند. این رابط کاربری تحت وب Outlook Web Access می باشد.

6. تبادل نامه ها از طریق موبایل: فناوری Exchange Active-sync کار با نامه ها و تقویم از طریق دستگاه های موبایل را آسان می سازد و همچنین امنیت تبادل اطلاعات و تراز دسترسی را کنترل می کند.

7. استفاده از Power-shell : با استفاده از این قابلیت شما میتوانید چندین عملیات را بصورت همزمان در قالب یک Script در آورده و همزمان اجرا کنید.

8. قابلیت دسترسی بالا یا High Availability: این امکان رو به شما میده که چندین سرور بصورت پشتیبان داشته باشید تا در صورت بروز مشکل برا هر کدوم سرور بعدی وارد کار بشه .

9. پشتیبانی از تاریخ و تقویم هجری شمسی در Access Outlook Web

10. برنامه کلاینت تحت وب Microsoft Exchange

11. پشتیبانی از تاریخ و تقویم هجری شمسی و امکانات فارسی

12. غلط یاب املایی زبان فارسی

13. پشتیبانی از ویندوز سرور 2003 و 2008

14. پشتیبانی از نسخه 64 بیتی و 32 بیتی

15. سازگاری کامل با ویندوز ویستا و تمامی مرورگر ها

آشنایی با شبکه و آموزش شبکه

آموزش شبکه 

انواع مختلف شبکه :

Peer To Peer :شبکه هایی که کامپیوترهای آنها از نظر رده بندی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند که شرکت مایکروسافت به آنها WorkGroup نیز می گوید .معمولاً در این گونه شبکه ها را در منازل و یا در شرکتهایی که زیر 10 کامپیوتر دارند پیاده سازی می شود .

در این نوع شبکه ها به دلیل آنکه مدیریت مرکزی وجود ندارد هم امنیت در شبکه کم خواهد بود و هم مدیریت چنین شبکه هایی بسیار مشکل خواهد بود .

به طور مثال در شبکه ای که اگر قرار باشد کاربران هر سیستم از منابع سیستمهای دیگر استفاده نمایند بایستی کلمه کاربری تک تک آنها در همه سیستمها تعریف گردد یعنی کاربر A بایستی در تمام سیستمها تعریف گردد .

Server based : شبکه هایی که همانند ساختار درختی بوده و دارای شاخه های زیادی می باشد .این شبکه ها را معمولاً در شرکتهایی که دارای بیش از 10 کامپیوتر می باشند راه اندازی می نمایند تا مدیریت بر روی آنها به راحتی صورت بگیرد .

همانطور که میدانید یک کامپیوتر بعنوان Server در نظر گرفته شده است که کار مدیریت متمرکز را بر عهده دارد .مواردی همچون مدیریت بر روی شبکه، اکانتها ،نوع دسترسی کاربران به منابع شبکه را نام برد.

در چنین شرایطی کلیه اکانتها در داخل Server تعریف شده و مدیریت می گردد و نیز میتوان اطلاعات شرکتها را نیز درون همین Server ها نگهداری نموده و با مدیریت بر روی آنها دسترسی به آنها را با شرایط مشخصی اعمال نمود و از این رو با توجه به اینکه تعداد آنها اندک می باشد میتوان در یک محل امن تر نگهداری نمود و نیز تهیه Backup از اطلاعات به دلیل متمرکز بودن آنها بسیار راحتر و سریعتر خواهد بود .

یک شبکه رایانه‌ای اجازه به اشتراک گذاری منابع و اطلاعات را میان دستگاه‌های متصل شده به هم، می‌دهد. در دهه ۶۰ میلادی، آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته (ARPA)، بودجه‌ای را به منظور طراحی شبکه آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته (ARPANET) برای وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا اختصاص داد. این اولین شبکه رایانه‌ای در جهان بود.توسعه شبکه از سال ۱۹۶۹ و براساس طرح‌های توسعه یافته دهه ۶۰ آغاز شد.

هدف ایجاد شبکه
شبکه‌های رایانه‌ای را می‌توان برای اهداف مختلف استفاده کرد:

تسهیل ارتباطات: با استفاده از شبکه، افراد می‌توانند به آسانی از طریق رایانامه (E-mail)، پیام‌رسانی فوری، اتاق گفتگو (Chat room)، تلفن، تلفن تصویری و ویدئو کنفرانس، ارتباط برقرار کنند.
اشتراک گذاری سخت‌افزارها: در یک محیط شبکه‌ای، هر کامپیوتر در شبکه می‌تواند به منابع سخت‌افزاری در شبکه دسترسی پیدا کرده و از آن‌ها استفاده کند؛ مانند چاپ یک سند به وسیله چاپگری که در شبکه به اشتراک گذاشته شده‌است.
اشتراک گذاری پرونده‌ها، داده‌ها و اطلاعات: در یک محیط شبکه‌ای، هر کاربر مجاز می‌تواند به داده‌ها و اطلاعاتی که بر روی رایانه‌های دیگر موجود در شبکه، ذخیره شده‌است دسترسی پیدا کند. قابلیت دسترسی به داده‌ها و اطلاعات در دستگاه‌های ذخیره‌سازی اشتراکی، از ویژگی‌های مهم بسیاری از شبکه‌های است.
اشتراک گذاری نرم‌افزارها: کاربرانی که به یک شبکه متصل اند، می‌توانند برنامه‌های کاربردی موجود روی کامپیوترهای راه دور را اجرا ک

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

وبلاگی که مشاهده میکنید مرکز مقالات تخصصی در مورد مراسم ازدواج,طراحی دکور و مهاجرت میباشد.در زمینه مهاجرت,مطالب مهاجرت به اروپا و شزایط آن قرار داده میشود و در ارتباط با مراسم ازدواج نیز مطالبی در مورد تالار و باغ عروسی ارائه میشود.در زمینه دکور نیز مطالبی در مورد طراحی دکور آشپزخانه,کابینت ام دی اف و دکوراسیون خانه منتشر میشود.